Profilering - Fasadeskilt / dekor

Skilt og fasadedekor en meget sterk og effektiv løsning når man ønsker å synliggjøre bedriften, enten det påutsiden av bygget eller på innsiden av et eks. Kjøpesenter. Vi leverer alt fra små plateskilt i aluminium eller PVC, til butikkskilt og store utfreste bokstaver både uten og med innvendig LED-belysning.

Utendørsbannere

Dra nytte av storformat for å vise små ting i stor skala.

Bannere er motstandsdyktige mot værforhold og dedikert til langvarig bruk på mange forskjellige materialer. Ulike løsninger for bannere som tunneler, sveiser, ringer, borrelås og andre løsninger gjør det enkelt å bruke bannere på veggene i bygninger, frittstående systemer, fasader, gjerder og mer. Avhengig av materialer, skriver vi ut bannere i Latex eller Solvent-teknologier.

De mest populære materialene er:

FRONTLIGHT – det mest populære materialet for ensidig utskrift, BLOCKOUT ideell for begge sider, BACKLIGHT for opplyst reklame og MESH – det letteste vinyl mediet av perforert mesh struktur, med høy permeabilitet for vind og sol.

Maksimal utskriftsbredde i ett stykke er 500cm, større størrelser blir sveiset uten begrensning i størrelse.

Folie

Vi kan produsere klistremerker som du kan montere selv, eller vi kan gjøre hele jobben for deg, det være seg små eller store merker – størrelsen spiller ingen rolle. Folie kan brukes til vinduer, dører, gulv m.m. Fortell oss hva du ønsker å foliere og vi vil hjelpe deg med å velge riktig materiale.

Avhengig av bruksområde tilbyr vi utskrift på:

MONOMERISK FOLIE – Brukes på folieringsplater med flat overflate uten ujevnheter. Utskriftene er preget av lyse og levende farger.

POLIMERISK FOLIE – Ideell for foliering av flate flater med små ujevnheter.

CAST FOLIE – Folien kan strekkes, noe som gir store muligheter for å påføre overflater med ujevne områder. Perfekt for bil/helfoliering.

OWV FOLIE – Perforert folie. Ideelt for vinduer.ADHESIVE FOLIE – Dedikert til å lage «enkelt å fjerne» skilt, beskrivelser og dekorasjoner på glatte overflater (som glass, PET, PMMA, PC). Folien kan brukes mange ganger, er lett å fjerne og etterlater ingen spor.EASY DOT FOLIE – Unikt DOT-lim for enkel påføring uten luftbobler. Kan brukes på nytt uten å miste dens egenskaper. Folien kan påføres enkelt og raskt uten spesielle trening, selv ved dekking av store flater.

MAGNETISK FOLIE – Lett flyttbar og skader ikke overflaten.

Storformat plakater

Papir ga opphav til reklame og er fortsatt et av de mest populære materialene som brukes i reklame. Vi tilbyr et bredt utvalg av papirer til storformatutskrift, fra billboardpapir til store utendørsannonser, bakgrunnsbelyst papir og plakater i ethvert format.

BLACKBACK PAPER – Med blå rygg takket være hvilke tidligere lagde lag ikke er synlige.

CITYLIGHT PAPER – Med mulighet for dobbeltsidig utskrift for lysbokser.

Displaysystemer

Skal du på messe? Bli lagt merke til!

Vi tilbyr klare til å bruke løsninger som viser din bedrift på en effektiv måte, fra oppsett til mobile, enkelt å montere popup-vegger.

ROLLUPS, X-BANNER, L-BANNER – De mest populære løsningene for portabel annonsering.

POP-UP WALLS – Innovative utstillingssystemer – mobile vegger laget av tekstilmaterialer.

Tekstilbannere

Lette og enkle å montere tekstilbannere. Disse brukes mest i kjøpesentre, kinoer, museer og utstillingshaller.
Et tekstilbanner er mye lettere enn i vinyl, og det er derfor enklere å transportere da det kan rulles, brettes og henges opp igjen. Bannere ferdigstilles på ulike måter avhengig av bruken av dem, f.eks. med silikonbånd, borrelås, tunnel osv.

Vindusdekor

Vi designer, produserer og monterer alt av foliering, både med og uten print, på butikkvinduer, til frosting av møteroms- og kontorlandskap. Kun fantasien setter grenser for hvordan glassflater kan dekoreres og utnyttes for å skape et hyggelig og profesjonelt arbeidsmiljø eller til ren salgsmarkedsføring.Vi designer, produserer og monterer alt av foliering, både med og uten print, på butikkvinduer, til frosting av møteroms- og kontorlandskap. Kun fantasien setter grenser for hvordan glassflater kan dekoreres og utnyttes for å skape et hyggelig og profesjonelt arbeidsmiljø eller til ren salgsmarkedsføring.

Flagg

Flagg er en utmerket måte å promotere deg på. De kan sees på stor avstand. Vi trykker flagg på et spesielt flaggstoff 115g med B1 Brannsikkert sertifikat i sublimasjonsteknologi. Dette lar oss visualisere grafikk med digital kvalitet.

Vi tilbyr et bredt utvalg av størrelser, fasonger og etterbehandling av flagg.

Beachflagg

Den ideelle løsningen for reklame hvor som helst, både innendørs og utendørs.Det er enkelt å montere flaggene og vi har et stort utvalg av tilbehør og baser som gir mulighet for montering av Beachflagget hvor som helst.Vi tilbyr komplette produkter: Universalmast, tilbehør og trykt på et spesielt stoff a 115g med B1 Brannsikkert sertifikat. Tunnelen er også laget av flaggmateriale. En spesiell etterbehandling betyr rask montering til masten.

Pop-up vegger

Tiltrekk deg oppmerksomhet på grunn av det innovative skjermsystemet. Portable pop-up vegger laget av tekstilmaterialer. De lar deg vise produkter eller selskapet ditt i et stort format til enhver anledning. promotering eller utstilling på en ekstremt effektiv måte. Utskrifter kan byttes ut etter behov.

Vi leverer to ulike typer pop-up vegger:

SMART – Alternativet for tosidig grafikk

EXPRESS – En enkel måte å bytte bannere med borrelås

Gjør en enorm innvirkning!

Reklameprodukter

Dra nytte av kraften i reklame ved hjelp av våre bruksklare produkter.

Bli inspirert av mulighetene. Vi tilbyr minnebrikker, dab+ radioer, penner, drikkeflasker, puffer, fluktstoler, parasoller, strandskjerm m.m. med din logo eller bilder/illustrasjoner.

Mulighetene er uendelige!

×