Profilering - Messeutstyr

Displaysystemer

Vi engasjerer oss fullt og helt i hvert enkelt prosjekt, utfordring og kunde. Hvem er kunden, hvilket behov de har, hva som skal formidles og det viktigste av alt – hvorfor! Har du spesielle ønsker, ta gjerne kontakt med oss. Vi gleder oss til å hjelpe deg!

Rollups, X-banner, L-banner

Vi leverer rollups og bannere i flere størrelser og ulike typer.

Tekstilbanner

Våre tekstilbannere er lette og enkle å montere. Disse brukes mest i kjøpesentre, på kinoer, i museer og i utstillingshaller. Et tekstilbanner er mye lettere enn i vinyl, og det er derfor enklere å transportere da det kan rulles, brettes og henges opp igjen.

Bannere ferdigstilles på ulike måter avhengig av bruk, f.eks. med silikonbånd, borrelås, tunnel osv.

Flagg

Flagg er en utmerket måte å promotere seg på. De kan sees på stor avstand. Vi trykker flagg på et spesielt flaggstoff med vekt på 115g. Våre banner har B1 Brannsikkert sertifikat i sublimasjon teknologi. Dette lar oss visualisere grafikk med digital kvalitet.

Vi tilbyr et bredt utvalg av størrelser, fasonger og etterbehandling av flagg.

Beachflagg

Den ideelle løsningen for reklame hvor som helst, både innendørs og utendørs.

Det er enkelt å montere systemet. Med et stort utvalg av tilbehør og baser lar det deg ha et Beachflagg hvor som helst.

Vi tilbyr komplette produkter: Universalmast, tilbehør og trykt på et spesielt stoff med vekt 115g med B1 Brannsikkert sertifikat. Tunnelen er også laget av flaggmateriale. En spesiell etterbehandling betyr rask montering til masten.

Pop-up vegger

Tiltrekk deg oppmerksomhet på grunn av det innovative skjermsystemet. Mobile pop-up vegger laget av tekstilmaterialer. De lar deg vise produkter eller selskapet ditt i et storformat til enhver anledning. Promotering eller utstilling på en ekstremt effektiv måte. Utskrifter kan byttes ut etter behov.

Vi leverer to ulike typer pop-up vegger:

Smart

Alternativet for tosidig grafikk.

Ekspress

En enkel måte å bytte bannere med borrelås.

Gjør en enorm innvirkning!

Reklameprodukter

Dra nytte av kraften i reklame ved hjelp av våre bruksklare produkter. Bli inspirert av mulighetene. Vi tilbyr minnebrikker, dab+ radioer, penner, drikkeflasker, puffer, fluktstoler, parasoller, strandskjerm m.m. med din logo eller bilder/illustrasjoner.

Mulighetene er uendelige!

Tom Gulliksen

Telefon: 905 83 705
E-post: [email protected]

×