Smila Workwear

Bare det beste er godt nok

Top Swede er et svensk merke som utvikler og produserer arbeidsklær, profilklær og vernesko. Sammen med produkttestere fra ulike faggrupper settes brukerne først og ingen arbeidsforhold har vist seg å være for tøffe. Uavhengige tester har år etter år vist at materialene er blant de mest holdbare på markedet.

Utviklet for håndtverkere

Da Top Swede ble lansert i 1998, var målet å skape plagg som er akkurat så funksjonelle og komfortable som brukerne ønsker. Tilpasset oppgavene de utfører. Det er der vi er i dag. Med et bredt sortiment som dekker det meste.

Kolleksjonene er fokusert på det som er viktig og når det utvikles nye plagg handler det om å foredle og forbedre kvalitet og brukervennlighet. Ved å ha strenge krav til under leverandører og et tett samarbeid med testinstitutter, tillater vi selskapet seg å garantere at deres plagg alltid lever opp til deres strenge krav. Utvalget overholder selvfølgelig også standarder, beskyttelsesklassifiseringer og har de riktige sertifiseringene. Både de lov og forskrifter krever, men også flere som selskapet mener burde være selvinnlysende.

Passform og komfort

Arbeidsklærne brukes åtte timer om dagen, ofte lenger. Da må de sitte godt, puste og beskytte deg i all slags vær. Alle materialene i plagget har akkurat den rette funksjonen, hver søm er gjennomtenkt, hver detalj er riktig plassert.

Kvalitet og funksjon

Slitestyrke, rivestyrke, fargeekthet og krymping er nøye sikret, det samme er alle de gjennomtenkte funksjonene – utviklet for å fungere.

Moderne design

Det å være riktig kledd er også å være pent kledd. Det skal føles bra for deg. Ikke bare på utsiden, men i alle situasjoner.

Ambisjon gjennomsyrer merkevaren

Fra produktutvikling til produksjon, videre til distribusjon og support, stiller Top Swede de høyeste krav til kvalitet ut fra brukernes perspektiv. For at du skal få riktig kvalitet, passform, komfort og ikke minst design, utføres ikke bare kontroller, tiltak og oppfølging i hele kjeden, også rettighetene og sikkerheten til de som syr klærne ivaretas, og minimerer miljøpåvirkningen til selskapet. FNs Global Compact og EUs REACH-forordning for kjemikalier er to eksempler som veileder Top Swede.

Lever opp til sin forventning, prøv det!

Hundretusenvis av Top Swede-plagg selges hvert år og utsettes for tøffe forhold av fornøyde brukere. Som dem, vil du ha arbeidsklær som varer og fungerer som de skal når det virkelig gjelder? Unn deg selv Top Swede – bare det beste er godt nok

×