Smila Workwear

Filosofien bak South West er at utvalget skal være gjennomtenkt. Det skal være enkelt å kombinere ulike plagg og farger til en unik kolleksjon. Den skal passe til alle anledninger, både på jobb og privat. Smarte funksjoner skal legge til både design og bruk. Og viktigst av alt, det skal være bærekraftig, både for mennesker og miljø.

Utvalg for alle anledninger

Å sette sammen og produsere et av de bredeste koordinerte utvalgene av bedriftsklær mens du følger South Wests filosofi er en enorm oppgave. Det starter med hvilke produkter som skal produseres for å passe sammen og vare over tid. Med over 120 modeller og mange farger, er det et puslespill South West hele tiden legger til. I tillegg design, passform, detaljer og materialer. Alt inspirert av trender, men med langsiktig bærekraft som mål.

Sout West har langvarige samarbeid med fabrikkene som syr plaggene. Dette gjør at de kan sikre kvalitet og leveranser, men fremfor alt at selskapet jobber tett med dem på stedet for å utvikle både bærekraftig produksjon og forbedret lokal livskvalitet.

Samtidig dreier alt South West gjør seg om de som skal bruke klærne. De skal være like komfortable på jobb som i matbutikken på vei hjem. De skal føle seg godt kledd i alle situasjoner. Da er det nødvendig å jobbe kontinuerlig med innsikt i brukernes behov og atferd og vite hva de faktisk vil ha på seg.

Alt dette har selskapet jobbet hardt med siden South West ble lansert i 1991, og det kommer de til å fortsette med i lang tid fremover.

Klær for bedrifter og mennesker

Selv om South West setter brukerne først, tar de bedriftens identitet på alvor. At sortimentet er samordnet er like mye for at du enkelt skal kunne sette sammen en kolleksjon som føles unik. Merkevaren din skal fremstå akkurat slik du ønsker og få anerkjennelsen som de riktige klærne kan skape. Det er derfor Sørvesten eksisterer. Videre, når ansatte kan og velger å bruke klærne utenom jobb, får merket enda mer eksponering.

Bredt Sortiment

South West tilbyr klær i ulike produktgrupper: T-skjorte, poloskjorte, collage, strikkevarer, sport, fleece, jakker, bukser, undertøy, tilbehør og junior, for barn i ulike aldre. Karakteristiske er de mange modellene i hver gruppe. Det er noe som passer alle. Bukser som sitter komfortabelt hele dagen, jakken som alltid holder deg tørr, poloskjorten som er like stilig på kontoret som på golfbanen.

The mix concept

Vi har utviklet en del av vårt sortiment slik at det skal være ekstra enkelt å kombinere og skape et skreddersydd preg. Jakker, vester og fleecegensere i flere farger danner basen, som egner seg godt å komplementere med funksjonelle skallbukser. Alle er tilgjengelige både for menn og kvinner. Den lette jakken, vesten og fleecegenseren kan også enkelt festes til skalljakken eller parkasen som fôr for ekstra varme. Du kan blande som du vil.

Tidløs design med høy kvalitet

Når et plagg fra South West har lang levetid, gir det tre klare fordeler: Brukerne er fornøyde fordi klærne holder form og farge lenge. Selskapet gjør en bedre investering i kvalitet. Det er grunnlaget for «bruk og gjenbruk»-filosofien som vil bli en nødvendighet av hensyn til miljøet. I tillegg til design som ikke blir utdatert, lar det deg komplettere selskapets kolleksjon uten å bryte med den forrige.

Lidenskap for bærekraft

I lang tid, før det ble hevet på den politiske dagsorden, har Sørvestlandet stilt spørsmål om hva som er sunt og sant når det gjelder materialer og produksjon. Et stort antall av South West sine plagg har bærekraftige materialer helt eller delvis. Det ligger selskapets DNA, og de vet at en bærekraftig virksomhet er en lønnsom virksomhet. De mange ulike sertifiseringene fra og avtalene med ulike organisasjoner er bevis på det brede arbeidet de legger ned i bærekraft.

Sustainable Choice collection

South West sin Sustainable Choice-kolleksjon vokser og de legger til nye plagg hele tiden. De er produsert i bærekraftige materialer og med minst mulig miljøbelastning – fra fiberproduksjon til ferdig produkt. Eksempler på bærekraftige materialer de bruker er økologisk bomull, resirkulert polyester, resirkulert nylon og Lifewear Bamboo.

Trivsel på jobb og privat

South West er klær du elsker. Fordi det er stilig, praktisk og gjennomtenkt. Det spiller ingen rolle om du har en jobb ute eller inne, sitter mer stille eller har en aktiv livsstil. På jobb eller fritid. South West skal være klær du føler deg komfortabel i – EVERYWEAR

×