Smila Workwear

Smila kler deg med stil, stolthet og omsorg. Det sies at hvis du vil ta godt vare på andre mennesker, må du også ta vare på deg selv. Derfor føles det så godt å kunne lage arbeidsklær for pleie, helse og omsorg – stilige og komfortable plagg for deg som bruker hverdagen på å hjelpe dine medmennesker.

Stilig og samtidig praktisk

De som besøker omsorgs-, helse- eller velferdstilbud ønsker å bli ivaretatt av profesjonelle menn og kvinner. Fred og ro i et tillitsvekkende miljø. For å skape den følelsen har personalets arbeidsklær en viktig funksjon. Like viktig er deres evne til å utføre arbeidsoppgavene sine, det vil si at de er komfortable, både i funksjon og ikke minst i design.

Med mote som drivkraft

Smila ble født ut av moteindustrien. Med et stilig utseende og solid designkunnskap har de en unik evne til å svare på et økende ønske i pleie-, helse- og omsorgsbransjen: Å kle seg pent også på jobb. Dels for å få seg selv til å føle seg vel, dels for å skape en mer profesjonell og attraktiv identitet for virksomheten.

Komfort gjennom hele arbeidsdagen

Ingen kommer utenom at helsevesenet er tøft arbeid med høye krav. Hygiene skal ivaretas, bevegelse tilrettelegges og omsorgsmottakere må kunne identifisere personalet. Derfor er Smila veldig nøye når selskapet velger materialer og farger, samt designdetaljer og sømmer. Smilas gode passform betyr ikke bare at klærne sitter fint. De er også behagelige å ha på og følger kroppen din i hver bevegelse, under hver time av arbeidsskiftet. Akkurat som arbeidet ditt krever en kombinasjon av ømhet, styrke og kunnskap, er plaggene våre vakre, sterke og smarte.

Kvalitet for høye krav

Arbeidstøyet ditt må oppfylle en rekke strenge krav når det gjelder funksjonalitet og hygiene. Tøyet brukes ofte, i krevende situasjoner, og må tåle gjevnlig vask ved høye temperaturer. Takket være presis søm og stoff av høyeste standard, beholder Smila-klær sin kvalitet over lang tid.

Bærekraft i flere aspekter

I tillegg til at Smilas plagg har lang levetid, er ansvar for miljøet avgjørende i utvikling og produksjon. Smila er blant annet sertifisert etter OEKO-TEX og overholder REACH, Amforis og Kemikaliegruppens regler og forskrifter.

×